Sátorbábszínház

Három órás szabadtéri gyermekprogram 

A Sátorbábszínházat fesztiválokra, nagyobb szabású rendezvényekre ajánljuk.

A Sátorbábszínház egy több órás szabadtéri gyermekprogram. Lényegében úgy működik, mint egy gyermekszínpad. Folyamatos programok zajlanak a sátorban és a sátor körül egész nap.

Óriásbáb-csalogatás, bábjátékok, vásári játékok, kézműves foglakozás, bábkészítés.

A sátor főként bábos programokat szolgáltat: bábelőadások (pl. Vitéz László vásári játékok és a közkedvelt Nagy akarok lenni! című előadásunk), bábkészítés (az előadásokon látott bábok elkészítése), óriásbáb-táncoltatás, óriásbáb-csalogatás. 

A programot állandó műsor ismertetéssel és jó minőségű hangosítással szolgáltatjuk. Ülőalkalmatosságot (székeket, plédeket) biztosítunk.

Három órás folyamatos program! 

Miért érdemes az egyik legnépszerűbb egész napos gyermekprogramunkat, a Fabula Sátorbábszínházat megrendelni?

Az Ön szervezési problémái a Sátorbábszínházzal megoldódnak, hiszen három órás folyamatos programot biztosítunk a közönség számára műsorvezetővel.

Önt nem terheli a színpadépítés költsége, hiszen a Sátorbábszínházhoz elegendő egy kisebb szabad terület.

Önt nem terheli a szabadtéri hangosítás költsége, hiszen a Fabula Sátorbábszínház jó minőségű hangosítórendszere megoldja ezt a problémát.

Ülőhelyeket is biztosítjuk.

A három órás szabadtéri program összes költsége a lehető legkedvezőbb az Ön számára.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sátorbábszínház video

Kereső

Vendégkönyv

Facebook