A Fabula Bábszínházról

Egy különleges, családias, gyermekközpontú kis szobaszínház várja Önöket a belvárosban.

1991-ben álmodtam meg ezt a helyet, amely mára valósággá vált. A monumentális szórakoztatóipari produkciók mellett, úgy gondoltam, szükség van egy olyan kis helyre, ahol testközelben van a színház, ahol színészek, gyermekek, szülők, nagyszülők beszélgethetnek az előadás kapcsán bármiről. A gyermekek nincsenek külön ültetve: anyuka, apuka gyermekével összesúghat a nézőtéren. Kell az alkalom, hogy a család minél többet együtt legyen, kellenek a közös élmények! A bábszínház feledhetetlen élmény. Végigkíséri életünket.

Ebben az évadban is nagy sikerű előadásokkal várjuk Önöket! A családias hangulatú bábszínház a belvárosban, a sétáló övezet közvetlen közelében, a Katona József Színház felett található a félemeleten. Cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

Folytatjuk vendégjátékainkat a fővárosban és vidéken egyaránt. Gazdag gyermekműsor kínálatunkkal továbbra is járjuk az országot. Ezentúl is eleget teszünk a művelődési házak meghívásainak, részt veszünk kulturális rendezvényeken, fesztiválokon.

Továbbra is kedvező feltételekkel fogadjuk az óvodás-, kisiskolás csoportokat. Tartalmas és szórakoztató programokkal várunk mindenkit!

Köszönjük kedves közönségünknek, hogy rendszeresen látogatják előadásainkat! Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy jól érezzék magukat nálunk. Szeretettel látjuk Önöket a jövőben is! Találkozunk a bábszínházban!

Felszeghy Tibor

Kereső

Vendégkönyv

Facebook